Kövér László lerántja a leplet: a sátánisták itt járnak közöttünk

Kövér László oldala / Facebook

Nagy interjút adott Kövér László a Mandinernek, melyben szó esik gyermekkoráról, a rendszerváltásról, Gyurcsány Ferencről és természetesen az ukrajnai háborúról. Ha egy mondatot olvas csak az interjúból, ez legyen az.

Nem szeretnénk untatni olvasóinkat Kövér László gyermekkorával, meghagyjuk azt a rajongóinak, ám nem tudunk szó nélkül elmenni egy kijelentése mellett, ugyanis ez a mondat mindent elárul arról, milyen mentális állapotban is van a házelnök. A cikket jegyző Sal Endre arra kérdez rá, hogy vajon még most is tartja-e azt az állítását, hogy Soros György nem a patás ördög, csak az egyik küldöttje. A válasz valószínűleg nemcsak minket lepett meg: “ami ma a világban „progressziónak” becézi magát, nem egy ideológiai mozgalom vagy politikai oldal.

Ezek sátánisták.

Minden, ami a világban valaha gonosz volt, történelmi koronként újabb és újabb formát öltve visszatér: most éppen általuk.” Nem nagyon tudjuk, hogy sírjunk-e vagy nevessünk Kövér kijelentésén, mert ha Kövér nem a politikai életben mozogna, csak egy egyszerű celeb lenne, simán betudnánk annak, hogy kell valami nagyot mondani, valami botrányosat, hogy beszéljenek róla az emberek. Kövérnél azonban más a helyzet:

ő nem beszél mellé, komolyan is gondolja, amit mond.

Ebből a szemszögből nézve pedig rémísztő amit látunk, mert a sátán ellen ugye küzdeni kell, minden eszközzel. A Kövérhez hasonló fundamentalisták némelyike pedig ugyanezen a gondolatmeneten jutott el az öngyilkos merényletekig, és a terror cselekményekig. Teljes szívből kívánjuk Kövér Lászlónak, hogy eddig a pontig ne jusson el.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!