Tarol az interneten Jakab Péter új videója – Ezt neked is látnod kell!

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Bár Jakab Péter elvesztette pártja bizalmát és leváltották a Jobbik elnöki posztjáról, a politikus a közösségi oldalon mégis egyre jobban építi saját imidzsét. 

Az ellenzéki párt parlamenti frakciójának vezetője az Országház épületének folyosójáról jelentkezett be egy videóban, melyet úgy kezd, hogy

“Hát, ez a hely itt a Parlament, ahova már utálok bejönni, méghozzá azért, mert tele van szar emberrel.

Némelyik 32 éve itt ül, de soha nem lett jobb, mindig csak rosszabb.”

Jakab a videóban kifejti, hogy az általa említett képviselőket egyvalamire jók, lehet őket szembesíteni az igazsággal, “aztán vagy felébred a lelkiismeretük, vagy kuka. Hát, a többségük az utóbbi kategóriába tartozik, ezért is kell őket leváltani, hogy végre jobb hely legyen ez az ország.”

Az ülésteremhez érve a videóban megjegyzi, hogy megnézi, kik lógnak a munkahelyükről, majd a kamerával végig pásztázva a parlamenti patkót látni, hogy rengeteg az üres hely. Jakab ehhez csupán annyit fűzött, hogy azoknál, akik be se mentek csak azok rosszabbak, akik azért jelentek meg az Országházban, hogy hazudozzanak a magas bérekről és jó életszínvonalról.

A frakcióvezető a közösségi oldalán megjelent rövid videót azzal a megjegyzéssel tette közzé, hogy “Itt vagyok látod, ez az a Ház. Sok itt a tolvaj, kevés az értelem”.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!