Egy német politikus miatt röhög a fél internet Varga Judit szánalmas húzásán!

Hadházy Ákos hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán Daniel Freund német EP-képviselő Twitteren megosztott bejegyzésére, melyben Varga Judit újabb átlátszó próbálkozását mutatta be.

A magyar igazságügyi miniszter olyan erőltetetten próbált nyalni az uniónak, hogy az még a német politikusnak is szemet szúrt. Freund bejegyzésében megjegyzi:

“Nézzék, ki alakította át az irodája dekorációját most, amikor jogállami szankciók fenyegetik Magyarországot.”

A bejegyzéséhez két képet is mellékelt Varga Judit irodájáról, a korábban készült képen csak a magyar zászló volt látható, azonban a legfrissebb bejegyzésben már gondosan ügyeltek arra, hogy elhelyezzenek az igazságügyi miniszter mögött, egy jól látható helyen, egy uniós zászlót.

Az erőtlen és átlátszóan szánalmas próbálkozásról Hadházy Ákos azt írta:

“Elég nagy lehet a baj, ha Varga Judit annyira kuncsorog már az EU-s pénzekért, hogy még a magyar zászlót is lecserélteti a dolgozószobájában az európai lobogóra”

– majd hozzátette, hogy nem elég lecserélni a zászlót, hogy pénzhez jusson a kormány, annak egyetlen biztos módja, ha csatlakoznak az Európai Ügyészséghez.

Bár a Daniel Freund által megosztott képeken nem látni az igazi változtatást Varga irodájában, a magyar ellenzéki politikus mindenesetre keresett egy korábbi képet Vargáról, amin jól látni, hogy az uniós lobogó helyén eredetileg egy második magyar zászló volt elhelyezve, ezt cserélték ki a kép kedvéért.

289494976 598296574991974 5039880827239007377 n
Forrás: Hadházy Ákos / Facebook.com

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!