Németh Szilárd a komplett Fideszt felültette a “dilivonatra” – ezért nem fog dicséretet kapni

Fotó: Tóth Gergő

Németh Szilárd az MTI-hez szombaton eljuttatott videójában nem fukarkodott a pejoratív jelzőkkel, mikor az ellenzék politikájáról beszélt. Németh szerint az ellenzék őrült javaslataival az európai és a magyar állampolgárokkal akarja megfizettetni a háború árát.

Arra nincs válaszunk, hogy vajon miből is szűrte ezt le a rezsibiztos, aki még előző mondatában a háborús inflációról és annak következtében kialakult káros gazdasági hatásokról beszélt, ami valljuk be, ez egyfajta beismerése annak, hogy minden propaganda ellenére mindenki megfizeti a háború árát, senki nem tudja azt elkerülni.

Német szerint erre a “dilivonatra” felült Karácsony Gergely is, de mellé ült Bősz Anett és Tüttő Kata is, akik “aljas” módon a tömegközlekedés használatára, és az autó használat mérséklésére buzdították az embereket! Sajnos a kiváló főzőképességekkel is megáldott rezsibiztosunk egy picit le van maradva a Fidesz fő sodrától, hiszen kollégája, Palkovics László, a technológiai és ipari tárca vezetője épp most jelentette be, hogy

a német minta alapján akarják az embereket rávenni a tömegközlekedés használatára!

Bár részletek még nem derültek ki, de a kiszivárgott tervek egy 3500 forintos „szuperbérlet” bevezetéséről szólnak, ami -ha maradunk a német példánál- azt jelenti, hogy ennyiért lehetne az összes helyijáratú tömegközlekedést használni egy hónapig! Hát úgy látszik, Német Szilárd most a teljes Fidesz vezérkarral együtt felült a “dilivonatra!”

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!