Nem nyilvános: zárt körben merte csak Pintér elárulni, mit terveznek

Zárt körű, nem sajtónyilvános eligazítást tartott a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen Pintér Sándor Orbán Viktor és Gulyás Gergely kíséretében. Az immár Pintér Sándor minisztériuma alá tartozó szakterületek közel 500 vezetője előtt mondta el a miniszter, hogy a ciklus alatt milyen feladatokat akar megoldani.

Kifejezetten megtiltották a hangfelvételek, fotók készítését

az állománygyűlésen, melyen végül Orbán Viktor is felszólalt. Pintér sok újdonsággal nem szolgált, tulajdonképpen megismételte, amit a miniszter-jelölti bemutatkozásán mondott, ahhoz az általános leírásokhoz képest konkrétumokat nem tudtak meg a hallgatók. Van azonban amiért elégedetten csettinthetünk, hiszen Pintér újra bejelentette, hogy meg fogják számolni, hány orvos van az országban. Ejha, ez aztán a kormányzás, ahol azt sem tudják, hogy mennyi ember dolgozik alattuk! Pintér éleslátását bizonyítja, hogy bevallotta, hogy tudja, minden hozzá tartozó területen vannak problémák a bérekkel (önkormányzatok, rendőrség, tűzoltóság, oktatás, egészségügy), de fizetésemelést nem várjon senki, mert arról csak akkor lehet beszélni,

HA MAJD KIDERÜLT, HOGY LESZ-E MIT SZÉTOSZTANI!

A Népszava informátora szerint Pintér beszédéből az derült ki, hogy már annak is örülhetnek, ha nem lesz elvonás ezekről a területekről! Arról pedig, hogy érkeznek-e EU-s források Magyarországra, sem Pintér, sem Orbán beszédében nem volt szó.

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!