Megalázás – Váratlanul érte a tanárokat a tankerület lépése!

Arra a jutalomra, melyet a Vörösmarty Mihály Ének-Zenei Nyelvi Általános Iskola és Gimnázium tanárai kaptak, senki sem számított.

A Külső-Pesti Tankerületi Központ a XVIII. Kerületi iskola 70 fős tantestületének egyetlen cserepes virágot küldött a pedagógusnap alkalmából. Mint ahogy azt a tankerület írja:

“szeretettel köszöntjük pedagógusnap alkalmából! Köszönjük áldozatos munkáját, türelmét, elkötelezettségét, emberségét, példamutatását”.

Az intézmény egyik tanára a közösségi oldalán tette közzé a munkájuk elismeréseként kapott “bőkezű ajándékot”, melyet mint írta, el is neveztek Vándorvirágnak, ugyanis az körbejár a tanári karban és egy-egy napig más-más tanár asztalát ékesíti majd.

A hvg.hu megkérdezte a tankerületet a megalázó ajándékról; válaszában Rábel Krisztina tankerületi igazgató kifejtette: “A Külső-Pesti Tankerületi Központban annak megalakulása óta hagyomány, hogy pedagógusnapon a tankerület tanügyi referensei személyesen köszönik meg a pedagógusok munkáját, egy cserepes virágot visznek az intézménybe és egy köszönőlevelet. Ez egy jelképes gesztus, emellett a Külső-Pesti Tankerületi Központ az általa fenntartott intézmények számára biztosítja a forrást a jeles napok méltó megünnepléséhez.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!