Olyat tett az ellenzéki képviselő, amire évek óta nem volt példa!

Eljött a képviselői vagyonbevallások időszaka a választás után, amikor is mindig kiderül egy-két érdekesség. Idén azonban nem volt semmi jelentős kiugrás, szegény itt mindenki mint a templom egere, egy érdekes mondatra azonban felkaptuk a fejünk.

Vajda Zoltán az MSZP frakcióból a frissen bekerült képviselők közé tartozik, akik el sem tudják kerülni, hogy ne olvassák el betűről betűre a vagyonnyilatkozatukat. Vajda ki is használta ezt a lehetőséget, és az egyéb közlendők rovatba a következőket írta: „Családi házunk megvásárlásához CSOK (családi otthonteremtési kedvezmény) keretében 10 millió forint támogatást és 15 millió forint kedvezményes hitelt vettünk igénybe, továbbá 7 üléses személyautónkra 2,5 millió forint nagycsaládos autóvásárlási támogatást kaptunk. Ezek igénylésekor szerencsére nem kértek Fidesz párttagsági igazolványt. Mindegyik segítséget

ezúton is szeretném megköszönni a magyar adófizetőknek, illetve örömmel nyugtázom, hogy legalább ezen összegeket nem lopta el a fideszes hatalom.”

Akárhogy is próbálunk az emlékeinkben kutatni, nem jut eszünkbe egyetlen olyan eset sem régebbről, hogy egy országgyűlési képviselő a neki egyébként jogosan járó állami támogatást megköszönte volna a magyar adófizetőknek. Helyette olyannal találkoztunk, amikor Varga Judit igazságügyi miniszter a CSOK-ot egy balatoni luxus nyaralóra vette igénybe. Sem elnézést nem kért, sem köszönetet nem mondott érte.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!