Nem áll le a Fidesz: váratlan levelet kapott több millió magyar ma reggel

Nem áll le a Fidesz a kéretlenül kiküldött koronavírus-propagandalevelekkel: ezúttal a 800 milliárdos különadókról tájékoztatja az embereket.

A szombat reggel kiküldött levélben többek közt azt írják:

A költségvetésben 2022-re és 2023-ra létrehozunk egy rezsivédelmi és egy honvédelmi alapot. Ezekből fogjuk finanszírozni a rezsicsökkentés fenntartását és a honvédelem erősítését. Kötelezni fogjuk az elmúlt időszakban nagy hasznot felhalmozó nagyvállalatokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be. Elvárjuk, hogy ilyen módon hozzájáruljanak az ország védelméhez

– áll a levélben.

Azt is írják, hogy a kormány azzal számol, nem ér véget az orosz-ukrán háború rövid időn belül. “A konfliktus elhúzódása energiaár-emelkedést okoz egész Európában, ez pedig jelentősen növeli az inflációt. Ilyen körülmények között is mindent meg fogunk tenni azért, hogy védelmet nyújtsunk a családoknak” – fogalmaztak.

Emlékezetes: az utóbbi többször is felhasználta az oltásregisztrációt a kormány arra, hogy terjessze a propagandáját. A választás előtt azt hazudta például az ellenzékről, hogy katonákat küldene Ukrajnába, és belesodorná Magyarországot a háborúba.

(24.hu nyomán)

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!