Itt van Orbán őszödi beszéde! Elveszítette volna a választást!

Fotó: Euronews

Orbán úgy átverte egész Magyarországot, hogy abba most szinte mindenki belerokkan. Kiderült, hogy a miniszterelnök ugyanazt csinálta, mint amibe Gyurcsány belebukott – a különbség csak az, hogy Orbán ezt nem vallotta be nyilvánosan.

Az őszödi beszéd semmi sem volt Orbán mostani aljas hazugságaihoz képest. Ugye emlékszünk, mit olvasnak Gyurcsány Ferenc fejére még most is a jobboldalon? Azt, hogy eltitkolta az ország valódi helyzetét, megtévesztette az embereket, nem vallotta be a valódi céljait és így sikerült választást nyernie. Nos, mostanra kiderült:

Orbán ugyanazt csinálta, mint Gyurcsány: eltitkolta az ország valódi helyzetét és nem vallotta be, hogy mire készül! Így tudott győzni a Fidesz!

A választások előtt minden az osztogatásról szólt. Orbánék azt hazudták: olyan jó helyzetben van az ország, hogy futja 13.havi nyugdíjra, adóvisszatérítésre, és persze ott volt a legfőbb adu is: ha marad a Fidesz, nem a magyar embereknek kell megfizetniük a háború árát. Most már tudjuk: mindez ordas hazugság volt.

Ha Orbán bevallja, mire készül, elveszítette volna a választást! Ugyanúgy átverte az országot, mint Gyurcsány!

Most ugyanis az a helyzet, hogy Európában egyedüliként a Fidesz bevezette a háborús vészhelyzetet, a különadókkal árdrágításra kényszerítik a nagy áruházakat, bankokat és biztosítókat, szigorítják vagy eltörlik a katát, egyszóval Orbán olyan bizonytalanságot és nélkülözést robbant rá az országra, amilyenre eddig nem nagyon volt példa.

És persze ezzel az is kiderült, hogy a miniszterelnök folyamatosan hazudott, hisz ezekkel az intézkedésekkel végső soron a magyar emberekkel fizettetik meg a háború árát. Persze, biztos vannak fideszesek, akik ezt még mindig tagadják, de nekik azt javasoljuk, olvassák el, mint mondott volna Orbán, ha elárulja, mire készül valójában.

Itt van Orbán „őszödi beszéde”, ha ezt előre megmondja, megbukott volna, és vele együtt a Fidesz is:

  • A sokszorosát vesszük vissza annak, amit a választás előtt osztogattunk.
  • Árdrágításra kényszerítjük a nagy áruházláncokat, a bankokat, a biztosítókat, az energetikai és távközlési cégeket, valamint a légitársaságokat.
  • Szigorítjuk, de meg is szüntethetjük a kisvállalkozások életét megkönnyítő adózást, a katát.
  • Négyszáz forint közelére gyengítjük a forintot az euróhoz képest.
  • Lófüttyöt kapnak a pedagógusok, nem béremelést.
  • A háborúra való hivatkozással bármit meg fogunk tenni, még az emberek megtakarításai sem lesznek biztonságban.

Ez az ábra mindent elmond Orbánról – ennyire még soha nem akarták átverni a magyarokat

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!