Hülyét csinált magából egy Orbán-hívő: gyerekeket panaszolt be, mert aberrált melegnek hitte őket!

Képünk az abszurd helyzethez illő illusztráció

Röhejes helyzetbe hozta magát egy fideszes nő Kőbányán, amikor hisztérikusan telefonált a Zrínyi Miklós Gimnáziumnak, hogy nőnek öltözött aberráltak gyülekeznek az intézmény előtt. Aztán kiderült, hogy ilyesmiről szó sincs.

Az iskola közelében lakó nőt az hozta ki a sodrából, hogy nőnek öltözött fiúkat látott a gimnázium előtt. Az Azonnali értesülése szerint a melegellenes propaganda által felheccelt asszony rögtön telefonált az intézménynek, és azt mondta:

nőnek öltözött aberráltak állnak az iskola előtt és szeretné, ha azonnal intézkednének.

A panaszkodónak az iskolatitkárt kapcsolták, aki megnyugtatta a felháborodott nőt, hogy szó sincs olyasmiről, amit ő látni vél. Mindössze annyi történt, hogy

bolondballagást tartanak az iskolában, emiatt öltöztek a fiúk lánynak, a lányok pedig fiúnak.

Az iskolatitkár elmagyarázta a nőnek, hogy a végzős diákok ilyenkor vicces ruhákat vesznek fel, hangosan énekelnek az utcán, vagyis az egésznek csak gyerekes bolondozás és semmi köze ahhoz, amit az illető látni vélt.

A nő erre bocsánatot kért és csak annyit mondott:

„Felhúztam magam, mert azt hittem, LMBTQ-s rendezvény zajlik.”

Így aztán a bolondballagó diákokra végül senki nem hívta rá a rendőrséget. A történetben csak egyetlen perverzió fedezhető fel: az a melegellenes kormányzati propaganda, amely annyira felhergeli az embereket, hogy már egy bolondballagásra is hisztérikus képzelődéssel reagálnak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!