Kitálalt a szakértő Putyin titkos betegségéről: megdöbbentő videó került elő

Fékezhetetlenül reszket Vlagyimir Putyin orosz elnök keze, ami súlyos betegségre utalhat.

Bár évek óta visszatérő téma a sajtóban (mi is írtunk róla) az orosz elnök állítólagos betegsége, az utóbbi időben egyre több videó lát napvilágot, ami tényleg arra utalhat, hogy Putyin súlyos beteg. A háború kitörése óta mikroszkópikus alapossággal vizslatják a szakértők minden nyilvános megjelenését a betegség jelei után kutatva.

Eleinte Putyin puffadt arcát látva vontak le olyan következtetéseket, hogy szteroidos kezelést kaphat, más források tudni vélik, hogy ki-be járkál nála egy rákspecialista, vagyis daganatos megbetegedésben szenvedhet. Újabban pedig kézremegést fedeztek fel nála, ami a Parkinson-kór leginkább árulkodó kísérőjelensége.

A Parkinson-kórról szóló elmélet azután lángolt fel, hogy több videó is kikerült az orosz elnökről, melyen feltűnően reszket a jobb keze, és próbálja ökölben tartani, hogy a remegést elfedje. A Szergej Sojgu orosz védelmi miniszterrel tartott tanácskozásán pl. az asztal szélét markolászta, a jobb lábával pedig dobolt a padlón.

Ugyanezt a kézremegést fedezték fel az Aljakszandr Lukasenkával tartott közös sajtótájékoztatóján is, ahol Putyin láthatóan a mozgásában sem volt biztos:

Szakértők szerint a felvételek komolyan felvetik a gyanút, hogy Putyin súlyos betegségben, esetleg Parkinson-kórban szenved. Emily Deans massachusettsi orvos/pszichiáter szerint e két utóbbi felvétel a legbiztosabb bizonyítéka annak, hogy az elnök súlyos beteg. Rory Cellan-Jones, a BBC korábbi tudósítója, aki maga is Parkinson-kórban szenved, és három éve nyugdíjazását kérte, arról beszélt, hogy

Putyinon ugyanazok a tünetek tapasztalhatók, amiket önmagán is észrevett, amikor a betegség kialakult.

Több nyugati elemző a videókból pedig egyenesen azt a következtetést vonta le, hogy a háborút is azért robbantotta ki Putyin, mert tudja, hogy a napjai meg vannak számlálva, ezért gyors változást akar kicsikarni, akár világháborúval fenyegető lépések árán is.

(Index nyomán)

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!