Sírva röhög az internet: váratlan helyről kapott támadást Orbán Viktor

Régóta követjük Orbán Viktor politikai munkásságát, láttunk már mindenféle bírálatot, balról, jobbról, ellenzéki magyaroktól, külföldi szereplőktől, világhírű akadémikusoktól. Viszonylag ritkán látunk azonban bírálatot a magyar celebvilág részéről, sőt, közülük általában azoknak a megszólalását látjuk, akik dicsérik a miniszterelnököt. Annál jobban meglepődtünk, amikor elolvastuk Pumped Gabo egy kiírását, amiben meglehetősen sajátos megközelítésből bírálta az Orbán-kormány politikáját.

A fiatal influenszer Instagram történetében osztotta meg, hogy késő este egy edzése után szoláriumozni akart menni, de egyetlen szalont sem talált a városban, ami nyitva lett volna. Hiába próbálkozott mind a budai, mint a pesti oldalon, sehol nem talált működő szalont. Az influenszer annyira felháborodott, hogy egyből a legfelsőbb szintre vitte a panaszát. Azt írta:

Orbán miatt az összes szoli recepciós külföldre ment.

Azt nem részletezte, hogyan jutott erre a következtetésre, de sokan egyetérthettek a kiírásával (vagy csak szimplán viccesnek találhatták), mert sokan megosztották azóta a közösségi médiában.

1 3

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!