Nyilvános eseményen szégyenítették meg Orbánt – a tömeg pedig tapsolt hozzá

Aki nem az M1 híradóján kívül fogyaszt más médiát is, annak teljesen világossá vált, hogy ma Európában Orbán nem csak a legnagyobb felhatalmazással rendelkező kormányfő, de egyben a legmagányosabb is. Nemzetközileg ennyire elszigetelt talán soha nem volt még hazánk. Mára pedig ott tartunk, hogy velünk riogatják a demokratákat.

Javában zajlik a Francia elnökválasztás második fordulója, ahol a jelenlegi elnök, Emmanuel Macron mérkőzik meg a szélsőjobboldali Marine Le Pennel. A hazai és a nyugati sajtóban is végig futott a hír, hogy Le Pen kampányát a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló MKB bank is segítette 10 millió euró hitellel. A napokban Macron egyik nyilvános szereplése során érte egy inzultus, szerencsére csak szóban.

A beszéde közben valaki bekiabálta a hallgatóságból, hogy ” le a köztársasággal”, majd ezt nyomatékosan újra megismételte, ám Macron nem billent ki, hanem rögtön válaszolt is: “Ön nyugodtan kiabálhatja, hogy le a köztársasággal, ami szerintem abszurd, de ön megteheti.

Ez a különbség, látja aközött, hogy Franciaországban, Stasbourgban él, vagy Magyarországon.”

A tömegből pedegi ekkor harsány igenlés és taps hangzott fel. Persze, jöhetnek a fideszes károgók, és elmondhatják, hogy ez bizony skandallum, itt is mondhatja ezt bárki. A fő különbség nem is itt van, hanem ott, hogy a francia elnök nem építette le a köztársaság intézményeit, nem bújkál és nem titokban tart lakossági összejöveteleket, amiken csak szigorú válogatás után vehet részt bárki is. Ennyit a nagy utcai harcos Orbánról.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!