A bukás első jele: már bújtatják Orbánt!

Orbán Viktor már csak bujkálva mer kampányolni. Nem csak a sajtó előtt titkolják, hogy hol és mikor beszél, de még a fideszesek közül is csak a megbízhatókat hívják közönségnek. Ez már a bukás jele lehet.  

Milyen kampány az, ahol az ország vezetőjét rejtegetni kell a nép elől? És milyen miniszterelnök az, aki csak gondosan összeválogatott közönség előtt mer beszélni? Márpedig a Telex értesülése szerint ezekben a napokban éppen ez történik:

Orbán már csak titokban mer beszédet tartani, és akkor is csak válogatott fideszesek előtt!

A miniszterelnök az elmúlt napokban folyamatosan járja az országot és kampányol, de hogy hol és mikor bukkan fel, azt kizárólag zárt körben hirdetik meg.

A beszédekről készült videók csak a Facebookon láthatók, ami azt jelzi: Orbán nagyon fél az emberekkel való közvetlen találkozástól.

A rövid zenés videókon mindig lelkes tömeg látható, de ők a miniszterelnök gondosan összeválogatott rajongói.

Sok helyen még a legtöbb fideszes sem tud arról, hogy Orbán a településre látogat. Hogy konkrétan kitől, vagy mitől féltik Orbánt, azt nem tudni, de

csak a bukás előtt álló, mindentől rettegő politikusok szoktak így bujkálni.

Amikor a Telex arról kérdezte a miniszterelnök sajtóosztályát, hogy hol kampányol Orbán Viktor, Havasi Bertalantól azt a választ kapták, hogy „az eddigi gyakorlatnak megfelelően a miniszterelnök minden sajtónyilvános programjáról kellő időben értesítjük a szerkesztőségeket”. Az igazság azonban az, hogy Orbán programját gondosan titkolják. A Telex olvasóik tippjei alapján mégis elment néhány helyszínre, és azt tapasztalták, hogy

Orbánt szinte hisztérikusan távol tartják a hétköznapi emberektől!

Volt, ahová két egyforma kinézetű kisbusz futott be két különböző irányból, és úgy álltak meg, hogy ne lehessen látni, melyikből száll ki a miniszterelnök. Nem fideszes halandó legfeljebb csak távolról láthatja Orbánt. Az erről készült döbbenetes videót cikkünk végén nézhetik meg.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!