Kihúzta az ellenzék kivetítőjét a konnektorból egy fideszes politikus!

Hoppál Péternek nem tetszik, hogy a Fideszen kívül más is kampányol, ezért Pécsen egyszerűen kihúzta a konnektorból az ellenzék kivetítőjét. Ezek után adódik a kérdés: mire vetemedik még a választásokig a Fidesz?

Óriási balhét csapott Hoppál Péter a pécsi Széchenyi téren, ahol az ellenzék kampányvideói láthatók és hallhatók egy óriás kivetítőn. A fideszes politikus a Pécsma információi szerint felszólította a ledfal kezelőjét a technika kikapcsolására.

A fideszes politikus azt mondta: a „hazug baloldali gyűlölködő” szólamokat el kell hallgattatni a téren.

Amikor a technikát kezelő férfi a kérésnek nem tett eleget, a politikus kinyitotta a kordont, ami a sátor körül volt. Hoppál a dolgozó szerint kifejezetten lekezelő módon és agresszívan viselkedett, számonkérte a férfit, hogyan végezhet ilyen elvtelen munkát, majd

Hoppál kihúzta a kivetítő kábelét a konnektorból, pedig kétszer is mondták neki, hogy ezzel tönkreteszi a technikát.

Erre a politikus állítólag úgy reagált, hogy vállalja a következményeket. Hoppál Péter később azt mondta a Szabad Pécsnek, hogy polgári engedetlenségből cselekedett. A Pécsma információi szerint a kivetítő minden engedéllyel rendelkezik,

az ellenzéki pártok most mérlegelik, tegyenek-e feljelentést Hoppál ellen.

Mivel a kivetítő rövidesen újra működni fog, így lehetnek még parázs jelenetek. Az esetet egyébként egy köztéri kamera is rögzítette, ennek felvételét IDE KATTINTVA lehet megnézni.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!