Bereczki Zoltán úgy kiosztotta az őt a koncertjén csőbe húzó fideszest, hogy azt tanítani kéne

Majdnem faképnél hagyta az egyik vidéki koncertjét Bereczki Zoltán, miután kiderült, hogy a Fidesz a beleegyezése nélkül kampányrendezvénynek használta azt

írja a Nyugat.hu.

Vas megyében állami finanszírozású ingyenes falusi koncertekkel kampányol a Fidesz. Így tett Bereczki Zoltán egy koncertjével is, akit azonban “elfelejtett” értesíteni arról, hogy ezt a párt melletti kampányolásra használják.

Csak rátok való tekintettel maradok most itt, mert ez egy kampányrendezvény, és én ilyet nem vállalok! Ez egyértelműen benne van az aláírt szerződésemben!

– a lap szerint az alábbi szavakkal köszöntötte a közönséget az énekes-színművész a koncert elején, miután realizálta, hogy csőbe húzták.

Mintha ez nem lett volna elég kínos a koncertet az első sorból figyelő fideszes Hende Csabának, Bereczki ezután a beszámolók szerint

a szájába nyúlt, hogy hányást imitálva jelezze, gyomorforgatónak találja a Fidesz húzását.

A Kultifeszt elnevezésű rendezvénysorozatot, melyen Bereczki fellépett, bár állami pénzből finanszírozzák, azokon Hende, a körzet fideszes képviselőjelöltje is rendre meg szokott jelenni, hogy maga mellett kampányoljon. A mostani koncert is az ő kampánybeszédével kezdődött.

Ezt nem nézte jó szemmel Bereczki, ami láthatóan nem esett jól Hendének, akit a cikk szerint a színpadra invitálásakor a közönség sem fogadott túl nagy örömmel. A lap elérte Bereczki menedzserét, de ő nem kívánt az esettel kapcsolatban nyilatkozni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!