Nyílt levél: Orbánék a legkegyetlenebb, legaljasabb módon használják fel az ukránok kilátástalan helyzetét

Fotó: Orbán Viktor / Facebook.com

Egy felháborodott olvasónk levelét mutatjuk be változtatás nélkül, aki azután írt nekünk, hogy elolvasta a kormány koronavírussal kapcsolatos hírlevelét!

“Nagyon meglepődtem és dühös lettem mikor olvastam a magyar kormány hírlevelét.

Én is feliratkoztam a koronavírus oltás regisztrációm során, hogy a vírushelyzettel kapcsolatban kapjak hírleveleket, de ma nem ezzel kapcsolatban jött üzenet!

Orbánék a legkegyetlenebb, legaljasabb módon használják fel az ukránok kilátástalan helyzetét.

Ebben a példátlan háborús állapotban is sikerült aljas módon egy olyan üzenetet küldeniük, melyben az ellenzéket azzal vádolják, hogy háborúba sodornák az országot!

Ennél gusztustalanabb dolgot elképzelni sem tudtam volna. Emberek menekülnek az otthonaikból a háború miatt, emberek halnak meg egy zsarnok döntését követően, Orbánék meg politikai céljaik elérését látják még ebben is.

Képtelen vagyok felfogni, hogy lehetnek ennyire érzéketlenek és aljasok. Orbánnak inkább minden kapcsolatot meg kéne szakítania, minden beruházást le kéne állítania és minden orosz diplomatát ki kéne utasítania az országból. Élesen el kéne határolódnia attól az embertől akivel 10 éve baráti viszont ápol, és aki ok nélkül háborút indított egy másik ország ellen!

Remélem a legtöbben hasonlóan vélekednek a kormány lépéséről, nem hiszik, hogy ha az ellenzék győzne akkor háborúba vezetnék az országot.

Ne dőljön be senki sem a kormány erkölcstelen hazugságának!”

A kormány lépése nem csak egy olvasónkat, sokakat meglepett, főleg azután, hogy az ellenzék – a kormánnyal ellentétben – utcára hívta az embereket, hogy kiálljanak a béke mellett! Erről korábbi cikkünkben olvashatnak bővebben:

“Magyar katonáknak nincs helyük egy kontrollvesztett zsarnok háborújában.” – békét akar az ellenzék

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!