Dobrev Klára bejelentette: országjáró kampányba kezd, felszántja az országot a választásig

Dobrev Klára, a DK EP-képviselője Facebook-oldalán jelentette be: az előválasztás óta először országjáró körútra indul, hogy győzelemre segítse Márki-Zay Péter és az egyesült ellenzék győzelmét.

A képviselő azt írta: tavaly több tízezer km-t tett meg az országban, és sokezer emberrel találkozott, de már akkor tudta, ezt nem hagyhatja csak úgy abba. Nemcsak azért, mert egy jó politikus szerinte folyamatosan “megy, figyel, hallgat és kérdez”, hanem azért is, mert a kormány hazug propagandájával szemben csak így tudják felvenni a versenyt.

Ők az ellopott milliárdokból tévéket, rádiókat, újságokat tartanak fenn. Nekünk ott vagytok ti, és ezeket a személyes beszélgetéseket semmi sem tudja pótolni. Ezért kell eljutni az ország minden részébe, és épp úgy, ahogy az elmúlt hetekben hónapokban, most sincs megállás. Április 3-áig oda is el szeretnék menni, ahová eddig nem sikerült. Számomra ezek a beszélgetések a legértékesebbek, hiszen csak így tudunk majd Márki-Zay Péter vezetésével egy jobb országot építeni!

– írta az EP-képviselő.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!