Kiderült a moszkvai titok: Putyin csicskáztatta Orbánt!

Kiderült, Putyin egyszerűen csicskáztatta Orbán Viktort azzal, hogy egy hosszú asztal végébe ültette! A parádés leleplezést fotókkal alátámasztva a 444.hu közölte.

Hiába magyarázkodott Orbán azokról a megalázó fotókról, amelyeken egy hosszú asztal két végén ül ő és Vlagyimir Putyin.

Orbán egyszer sem kerülhetett az orosz elnök közelébe, még kézfogós kép sem készült.

A magyar miniszterelnök is érezhette, hogy ez így nagyon kínos, ezért a péntek reggeli rádióinterjújában azt mondta: azért volt ennyire hosszú az asztal Putyin és közte, mert az orosz elnökre így vigyáznak. Most azonban kiderült, hogy ez nem igaz,

Putyin csak Orbánt csicskáztatta a hosszú asztallal!

A  444.hu egy sor olyan, a napokban készült fotót közölt, amelyeken az látszik, hogy Vlagyimir Putyin másokkal nem tart ekkora távolságot. Egy nappal a találkozó előtt például Kirill orosz pátriárkát köszöntötte kézfogással, majd Orbán után két nappal az argentin elnökkel, Alberto Fernandezzel tárgyalt baráti közelségben, majd vele is szintén kezet is fogott.

0204 Putyin az argentin elnokkel
Putyin az argentin elnökkel nem volt távolságtartó

Közben Putyin állami kitüntetéseket is kiosztott, ahol szintén összeállt mindenkivel egy közös fotóra. Majd az orosz elnök elutazott Pekingbe, ahol február 4-én a kínai elnökkel egymás mellett mosolyognak.

0204 Putyin a kinai elnokkel

Mindez azt jelenti, hogy Orbán Viktor hazudott!

Hisz nem valószínű, hogy Putyin kevésbé tartana a fertőzésveszélytől más politikusok esetében. Az igazság az, hogy szó sincs arról, hogy ennyire védenék őt. Az orosz elnök az Orbánnal való a távolságtartással akarta jelezni, hogy ő és a magyar kormányfő nem egyenrangú partnerek, vagyis

Putyin nyilvánosan meg akarta alázni Orbánt!

Ezt bizonyítja az a videofelvétel is, amiről mi is írtunk, és amin az látszik, hogy a közös sajtótájékoztató után az orosz elnök megmutatja Orbánnak, hogy merre kell kimennie, majd egyszerűen faképnél hagyja a magyar miniszterelnököt. A kérdés már csak az:

a magyar emberek akarják-e, hogy egy csicskáztatott politikus vezesse az országot?

A választ mindenkitől április 3-án várják a szavazóurnáknál.

“Szpasziba, Viktor” – kínos videó került elő Orbán és Putyin találkozójáról, ezen röhög az internet

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!