Ebből nem mossa ki magát Orbán – A Karmelitáig érnek a korrupciós botrány szálai!

Orbán

A magyar történelem során még soha nem fordult elő, hogy a nyomozati anyagok egy olyan bűnszervezethez hasonlítható hálózatot vázoljanak fel, melyek egészen a legfelsőbb körig vezethetők vissza.

Bár Gulyás Gergely szerint egy minisztériummal kapcsolatban sem vetődött fel a korrupció gyanúja a Rogán-Schadl botránnyal összefüggésben, mégis a lehallgatási jegyzőkönyvek és a nyomozati iratok konkrétan megnevezik Rétvári Bencét, az EMMI államtitkárát, Steiner Attilát, az ITM államtitkárát, Rogán Antal miniszter kabinetfőnökét, Süli János tárca nélküli minisztert és államtitkárát, Kovács Pált.

Tehát nem csak egy minisztérium érintett, hanem konkrétan a minisztériumok fele gyanúba keveredett.

A kérdés már csak az, hogy kikkel és milyen üzleteket kötött Völner Pál a minisztériumokon átívelő korrupciós botrányban!

Az MSZP közösségi oldalán megosztott bejegyzésében kiemeli: a Fidesz-kormány egyre több tagjáról derül ki, hogy különböző módokon érintettek a végrehajtó maffiával kapcsolatos korrupciós botrányban, így pedig egyre nehezebben hihető, hogy a mindent halló és mindenről tudó miniszterelnök tudomása nélkül történt volna mindez.

Szerintük ezek az ügyek mutatják be a Fidesz-rezsim valódi politikájának lényegét, amely csak a hatalomról és a korrupcióról szól.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!