Kimondták: el fogják kobozni Orbán törvénytelenül szerzett vagyonát!

Az Orbán család hatvanpusztai luxusbirtokának kerítésére ragasztották ki ellenzéki politikusok annak a vagyonnak a listáját, ami szerintük a miniszterelnök legfrissebb vagyonnyilatkozatából kimaradt. Azt is kimondták, hogy a kormányváltás után elkobozzák Orbán és haverjai törvénytelenül szerzett vagyonát.

A kormányfő cinizmusa nem ismer határt – jelentették ki az Egységben Magyarországért politikusai az Orbán család hatvanpusztán épülő kúriájánál. A 444.hu szerint Gér Mihály, Balázs Péter és Kálló Gergely annak kapcsán tartott tájékoztatót, hogy a legújabb vagyonnyilatkozata szerint Orbán Viktornak egy fillérnyi megtakarítása sincs, csupán a 20 éves jelzáloghitelét sikerült kifizetnie.

A három politikus hosszasan sorolta, mi maradt ki Orbán vagyonnyilatkozatából.

Ide tartozik többek között a hatvanpusztai 13 hektáros luxusbirtok, a Fertő tavi hotel, a Club Aliga, a Turai kastély, 21 Hunguest Hotel, az OE-LEM magánrepülőgép és a Lady-MRD luxusjacht. Kálló Gergely szerint Orbán Viktor haverjai és családtagjai milliárdosok lettek, de két hónap múlva ennek véget vetnek és az oligarchák nem oszthatják többet vissza az országtól szerzett vagyont Orbán Viktornak. Ezt követően Gér Mihály széttépte Orbán vagyonnyilatkozatát, a kimaradt vagyon listáját pedig kiragasztották a luxusbirtok kerítésére. A Párbeszéd politikusa azt is kimondta:

a Fidesz bukása után el fogják kobozni Orbán Viktor és haverjai törvénytelenül szerzett vagyonát!

Gér Mihály szó szerint így fogalmazott: „Orbán Viktor és haverjainak törvénytelenül megszerzett vagyonát és ingóságait április 3-a, a kormányváltás után lefoglaljuk, elkobozzuk, és visszaadjuk azt annak jogos tulajdonosának, a magyar népnek.” A bejelentésről készült teljes videót cikkünk végén tudják megnézni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!