Egy nő durván megalázta Orbánt! Nem játszhatja tovább a macsót!

Olyan alázásba futott bele Orbán Viktor, amilyentől valószínűleg mindig is rettegett. A miniszterelnökről egy ellenzéki politikusnő bebizonyította, hogy a macsósága csupán álarc!

Álmukban sem gondolták volna a szolnoki fideszesek, hogy segítséget nyújtanak Orbán Viktor megalázásához, amikor egy Facebook-poszton kitették Marlen Valderrama-Alvaréz modell fotóját és ráírták: „Az igazi férfi az Fideszes szavazó!” Hogy pontosan mire gondolhattak, nem derült ki, ahogy az sem, miért pont az egykori svájci válogatott kapus, Roman Bürki barátnőjével illusztrálták, hogy az „igazi férfiak” fideszesek – de tény: a fotó segítségével

úgy megalázta Orbánt egy nő, hogy a fal adta a másikat!

Gurmai Zita MSZP-s képviselő Facebook-bejegyzésében csak egy kicsit módosított a kép feliratán, és ezzel totálisan nevetségessé tette Orbán összes macsó színjátékát. Erről a képről van szó:

0120 Igazi ferfi

Talán mondani sem kell, mekkora mélyütés Orbánnak, hogy a vitától való menekülését mostantól a férfiatlansággal azonosítják. Az pedig

különösen fájhat a miniszterelnöknek, hogy ezt a csapást egy ellenzéki politikusnő vitte be neki.

A Fideszben most már csak abban bízhatnak, hogy az Orbánt alázó kép minél kevesebb emberhez jut el – de ez a reményük is hamar kútba eshet, ha ezt a cikket és Gurmai Zita bejegyzését minél többen megosztják.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!