Döbbenetes részletek: Rogán mozgatja a szálakat a végrehajtói botrányban?

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Az utóbbi évek legnagyobb belpolitikai botránya kezd körvonalazódni a végrehajtói kar elnökének lebukásával. Egyre inkább az az érzésünk, hogy az ügyben Völner és Schadl csak figurák a sakktáblán, de játszámát egy eddig nem ismert személy vezényli, aki valószínűleg a Schadl által “gazdámnak” hívott alak. Újabb részleteket ismertetett Hadházy Ákos.

Nagy Ádámról eddig csak annyit tudtunk, hogy Rogán Antal kabinetfőnöke, akivel egyébként annyira jó személyes viszonyt is ápol, hogy egyébként Rogán fiának a keresztapja is. Aztán jött a Völner-ügy, amiből kiderült, hogy a kabinetfőnök annyira elfoglalt ember, hogy a pécsi egyetemen a Völnert is lefizető Schadl intézte a jogi vizsgáit.

Ma azonban egy új információ is napvilágot látott, miszerint a köztisztviselőként Rogán mellett dolgozó Nagy

a korrupt Végrehajtói Kartól megvásárolt egy minimum félmilliárdot érő irodaházat!

Nagy Ádámnak a Rogántól kapott fizetése mellett az Antenna Hungária Zrt. igazgatóságából és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. felügyelőbizottságából is van jövedelme, de Hadházy szerint ezeknenak az összege egymillió forint körül lehet havonta. Így felmerül a kérdés, hogy miként tudott a tavaly októberben általa 33 millióval alapított cég megvenne egy félmilliárdot érő irodaházat, pont attól a Végrehajtó Kartól, aminek az elnöke éppen előzetesben csücsül?

Az pedig szintén totális véletlen lehet csak, hogy Rogán a válása után az ő apjától bérelt luxuslakást, és az sem lehet feltűnő senkinek, hogy karnak az eladott székházon kívül volt egy másik is (Cházár András u. 13.), miközben 2020 elején havi 10 millióért még egy másikat irodát is béreltek a Városliget mellett (Hermina út 63.) egy olyan panaszirodának, amelyik amúgy nem fogad ügyfeleket?

Túl soknak tűnik a véletlen, és a szálak egyre inkább Rogán felé mutatnak…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!