Szélsebesen terjed a petíció: közel tízezren követelik, hogy Orbán álljon ki vitázni Márki-Zayval

Szélsebesen terjed az aHang felületén egy petíció, ami azt szeretné elérni, hogy Orbán Viktor fogadja el Márki-Zay Péter felkérését, és álljon ki egy nyílt vitára a választások előtt.

A petíció szövegében az áll:

Márki-Zay Péter vitára hívta Orbán Viktort. A demokráciákban bevett gyakorlat a miniszterelnök-jelöltek vitája. A választóknak joguk van tudni, mit gondolnak az ország helyzetéről és jövőjéről azok az emberek, akik arra készülnek, hogy miniszterelnökként vezessék Magyarországot. Magyarországon utoljára 16 éve, a 2006-os országgyűlési választás előtt tartottak miniszterelnök-jelölti vitát, amit 4 millióan néztek. Az előválasztás eredményeképpen mára egyértelműen két miniszterelnök-jelölt maradt versenyben: Márki-Zay Péter, az egyesült ellenzék jelöltje és Orbán Viktor, jelenlegi miniszterelnök. Ütköztessék érveiket élő vitában! Milliók néznék most is!

A petíció alig egy nap alatt közel 8 ezer aláírásnál jár, esélyes, hogy még szerdán átlépi a 10 ezer főt.

Ha te is úgy gondolod, hogy Orbán Viktornak közszolga létére kötelessége kiállni a választások előtt egy nyílt vitára a magyar emberek elé, ITT tudod aláírni a petíciót!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!