Sikerült megdönteni a fideszes pofátlanság csúcsát – ezt már el sem akartuk hinni

Fotó: Soós Lajos / MTI

Azt már eddig is tudtuk, hogy Völner Pál igazságügyi államtitkár folyamatosan fogadta el milliós milliós nagyságrendekben a kenőpénzeket. A most kiszivárgott részletek azonban ennél egy jóval súlyosabb, a rendszer egészét érintő tényre világítanak rá.

A 444 által megszerzett és közzétett nyomozati iratokban olvasható, hogy 2021. július 13-án három millió forint készpénzt vett át Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium akkori államtitkára a minisztérium Nádor utcai épületénél Schadl Györgytől, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökétől. A legmegdöbbentőbb ebben az, hogy

mitől is válik valaki ennyire pofátlanná,

hogy az igazságról elnevezett minisztérium épülete előtt, annak bejáratánál képes, mindenféle ellenérzés nélkül becuccolni a kocsijába három milliót egy papírzacskóban, majd után elmenni egy jóízűt ebédelni? Völnert egy cseppet sem zavarta, hogy a minisztérium homlokzatán, a csomag átadásának helyszínétől 2-3 méterre egy biztonsági kamera van felszerelve, amelynek iránya pont az épület bejárata felé eső járdaszakasz, továbbá az épület sarkán is van egy térmegfigyelő kamera, ugyancsak 3 méterre.

Mindez jól mutatja, hogy ma a Fideszben magukat a törvények felett állónak, érinthetetlennek és sérthetetlennek gondolják, és semmi kivetni valót nem találnak abban, hogy kenőpénzeket fogadnak el.

Mindezt teszik a nyílt utcán, mindenféle szégyenérzet nélkül!

Ha valami bűne van Orbánnak, akkor ez mindenképpen az, hogy ebbe az erkölcsi mélységbe züllesztette az országot, ahol már annak sem érzik szükségét a korrupt politikusok, hogy legalább egy kapu alá elbújjanak, ha lefizetik őket.

Ha már az Igazságügyi Minisztérium térfigyelő kamerája sem zavarja őket, akkor mi?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!