Minden eddiginél gyalázatosabb uszítás hagyta el Orbán száját a közrádióban

Orbán Viktor szokásos péntek reggeli rádióinterjújában az új oltási igazolvány, a kormány inflációs intézkedései mellett a gyermekvédelminek hazudott homofób-törvényre is kitért. Nagy Katalin uszító kérdésére, miszerint mi a véleménye arról, hogy “több iskolába beférkőzött már az LMBTQ-propaganda”, és volt, hogy “egy transzvesztita tartott előadást” a gyerekeknek, az utóbbi idők talán leggyalázatosabb uszításával reagált.

A miniszterelnök felidézte, hogy a magas civilizációs fokon álló németeknél most bukott le egy több száz fős pedofilhálózat. “Jó, ha tudjuk, hogy ebben a modern világban olyan jelenségek is felerősödnek, amelyektől meg kell védeni a gyerekeinket” – mondta Orbán, majd hozzátette: a homoszexualitás is jelen van a világban,

aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita.

Orbán egészen pontosan úgy fogalmazott: “Ez a pedofília kérdése. De most nem erről beszélünk, mert a magyar törvények ezt jól megoldják. Egy másik jelenségről beszélünk, aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem erről van egy nagyon nagy vita. Ezt most én nem tartom fontosnak. A másik jelenség az az, hogy bizonyos szexuális szokásokat, amelyeket a szülők egyébként nem fogadnak el…”

A miniszterelnök szerint “minden szülő joggal tart igényt, hogy ha az iskolában akarják szokatlan dolgokkal szembesíteni a gyerekeinket”, akkor dönthessen úgy is, hogy ebből nem kér. “Itthon megoldjuk” – zárta a beszélgetést.

Nem sokkal az interjú után a Mérő Vera emberi jogvédő által vezetett Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű Facebook-oldal azt írta:

Sajnálatos, ha ez bárhol felmerül, mint vita tárgya. Az azonos neműek közötti vonzalom ugyanis nem “vezet el” a pedofíliához, a homoszexualitás nem kapudrog. Ilyen vita nincs, legfeljebb a kocsmában, és – újabban – a politikai propaganda teremtette mítoszokban. Kár, hogy az utóbbi nem marad meg a romkocsmai félhomályban.

Orbán szavaira a homoszexualitását nyíltan vállaló Ungár Péter LMP-s képviselő is reagált a Facebook-oldalán. Súlyos, gyűlöletkeltő, hazug mondatként értékelve a kijelentést, feltette a kérdést:

Vajon a Fidesznek dolgozó melegek szerint is elvezet a homoszexualitás a pedofíliához?

Ungár teljes posztját is érdemes elolvasni:

(Telex nyomán)

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!