Egyetlen kérdéssel szétzúzta a fideszes árstop hazugságait egy újságíró!

Döbbenetesen megindító bejegyzést írt egy újságíró a boltokban tomboló brutális drágulásról, majd egyetlen kérdéssel leleplezte, hogy az Orbán által bejelentett árstop semmit sem ér.

Áttörte a fideszes hazugságok és a hallgatás falát az a Facebook poszt, amit a brutális drágulásokról tett ki egy újságíró. Hódos Hajnalka lépésről lépésre leírja, hogyan élte meg ő és a családja, hogy egyre kevesebb dolgot vásárolhatnak a boltokban, miközben azt hitte, ez csak számára probléma. Részletesen taglalja, mennyire „csórónak és lúzernek” érzi magát, ha bemegy egy üzletbe, pedig náluk még tele a kamra és van munkájuk. „Néha, amikor hazafelé jövök, elgondolkozom azon, mit tud megvenni az, aki két röhejes tanári fizetésből nevel két gyereket” – írja, majd felteszi a kérdést:

„azon gondolkodom, mit lehet főzni csirkemellből, sertéscombból, lisztből, olajból, tejből, cukorból.”

Az újságíró azt is hozzáteszi, hogy „emiatt most megint kikopik valami a kosarakból, abban biztos vagyok. Abban is, hogy a tejföl, a vaj, a túró ára most felmegy. Meg a rizsé. Meg sok minden másé.

De ne is beszéljünk róla, annyi minden más fontosabb dolog van az evésnél.”

A felkavaró posztot eddig több mint hatezren lájkolták, és csaknem háromezren osztották meg. Teljes terjedelmében cikkünk végén olvashatják el:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!