Összeesküvés áll a háttérben? Borított Antall József fia – akarattal viszik csődbe az országot Orbánék

Antall Péter, a rendszerváltás utáni első kormányfő, Antall József fia a Facebookon fejette ki indulatosan, miért is fognak bukni Orbánék 2022-ben. Ennél tovább is ment, egy fideszes összeesküvést is látni sejt a háttérben.

Hont András egy, az ellenzéket ekéző posztja alatt nem várt bejegyzésre bukkanhattak az olvasók. A bejegyzés írója nem más volt, mind Antall Péter, az Antall József Tudásközpont vezetője, a néhai miniszterelnök fia. A posztjából némi indulat sugárzik -melyről a szokatlanul rossz helyesírás is tanúskodik- amint kifejti, hogy vajon miért is fog bukni a Fidesz 2022-ben.

“A 22- es választást félnek megnyerni! Aki nyer az veszit! Akkora a csőd amit a Fidesz csinált, 4000 mrd állami túlköltekezés, infláció az egekben,EU forrásrt visszatartják! Generációs feszültség is van a Fideszben,a fiatalaok nyugdíjba akárják küldeni a miénket! Csak ott nincs ,, kibeszélő show, , mint a másik oldalon!OV arra számít, h borul a bili,rádől a mai ellenzékre és visszajön 2/3 eredménnyel legkésöbb 26- ban! Vagy hamarabb! Ortbán bukik! Ekkor minden eszközzel meg fogják akadályozni, h ismét kormányfő Lehessen! Merkel egyszer azt mondta: ,,Gyurcsány a pestis, Orbán a kolera,, ha jól idéztem!”

Elsőként szeretnénk kijavítani Antall Pétert, Merkel ilyet soha, sehol nem mondott, lehet, neki ez furcsa, de kulturált országokban nem beszélnek így még ellenoldali politikai szereplőkről sem. Másodsorban viszont nem nagyon tudunk ellenkezi a gyorsan összecsapott helyzetértékeléssel, mi is írtunk már róla, hogy

csak gigantikus megszorítási csomaggal tudják Orbánék kihúzni egyáltalán a választásokig,

annyira katasztrofális az államháztartás helyzete. Az ugyan már a konteó kategóriába tartozik, hogy vajon Orbán tényleg el akarja-e veszíteni a választásokat, hogy aztán majd egy államcsőd után fehér lovon foglalja el a “bűnös várost”, de annyiszor mondtuk már, egy-egy dologra, hogy az nem következhet be még a NER-ben sem, aztán mégiscsak megtörtént, hogy ezt a lehetőséget sem vetnénk el teljesen.

Nagyra értékeljük Antall Péter helyzetelemző képességét, ám némi árnyékot vet a teljesítményére, hogy a megvilágosodása azután következett be, hogy az általa vezetett alapítványnál olyan mértékű visszélések nyomára bukkant a a NAV, amik „a jó erkölccsel nehezen összeegyeztethetőek”, ezért az állam nem támogatja tovább közpénzből az Antall József Tudásközpontot.

Csőd szélén az állam: a múltkori után újabb kemény megszorításokat jelentett be a kormány

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!