Hangfelvétel tanúsítja, hogy a Fidesz egy maffia! „Aki a család tagja, azt családon belül kezeljük”

Forrás: Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság

Maffiózó szöveggel fenyegette meg az Országos Roma Önkormányzat tagjait Sztojka Attila romaügyi kormánybiztos! A fideszes politikus egy hangfelvételen ugyanúgy „családnak” nevezte a kormányt, mint ahogy a maffia tagjai szokták egymást, és kijelentette: „mindenkiről tudunk mindent.”

A fideszes politikusról már kiszivárgott egy hangfelvétel, amely szerint a Lungo Drom képviselőit győzködi pénz ígéretével és a BM-es megfigyelés lehetőségével. A mostani felvételhez szintén a Népszava jutott hozzá, és ebben még egyértelműbb, hogy Sztojkán keresztül

a Fidesz-kormány megvásárolja a romák szavazatait, és maffiaként fenyegeti őket!

A kormánybiztos az egész beszélgetés során arról beszélt a Lungo Drom képviselőinek, hogy ha jó partnerei lesznek a Fidesznek, akkor anyagilag is jól járhatnak. „Talán ebben a körben azt is elmondhatom, hogy a Fidesz meg fogja nyerni a választást” – mondta, de arról már nem beszélt, honnan tudja ezt ennyire biztosan. Majd a beszélgetés végén Sztojka néhány kőkemény fenyegetést is belengetett: „Azt azért nem kell ecsetelnem, hogy

mivel a BM-ben vagyok, mindenkiről tudunk mindent. Amit még nem is gondolnátok: ki, mikor, mennyit, hogyan, mire. Mindent.

Hozhattam volna ide nektek egy térképet, és megmutathattam volna, és a ti neveitek is rajta lettek volna. Mindenkiről mindent tudunk, a legapróbb részletekig.”

Ezt követően a kormánybiztos teljesen nyíltan maffiózó stílusra váltott át:

„van egy mondás a BM-en belül, sőt a kormányzaton belül is: aki a család tagja, azt családon belül kezeljük, de kívül ezt senki nem érezheti.

Az, hogy megnevelünk valakit, az azt jelenti, hogy azért tesszük, mert számítunk rá és szeretjük. Amíg a család tagja. Ha nem a család tagja, nem tudunk kezeskedni felőle.”

Ennyire nyíltan még egyetlen fideszes politikus sem leplezte le, hogy a Fidesz-kormány tényleg úgy működik, mint a maffia. Magyarországot egy bűnszövetkezet irányítja.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!