Végre! Régóta vártunk rá, de eljött az idő: újabb gyerek állt saját lábára az Orbán családban!

Bizonyára mindenki emlékszik még Orbán Ráhel bicskanyitogató kijelentésére, miszerint őket ne piszkálja senki, mert ők a férjével bizony a saját lábukon állnak. Történt mindez azután, hogy szóvá tették, hogy a miniszterelnök az éves fizetésénél is többet költ lánya egy évi svájci luxusiskolájának tandíjára. Jön a következő felvonás.

2017 augusztusában Orbán Sára  Szokira Tamás felesége lett,  Szokira-Orbán Sáraként jegyezték be a kormányfő lányának első cégét január 4-én, mely fő profilja az üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás – szúrta ki a cégnyilvántartásban az mfor.hu.

Art Related Solutions Képzőművészeti Galéria és Tanácsadó Kft. 3 millió forintos jegyzett tőkével alakult, két tulajdonossal. Mindenben szurkolunk Orbán Sárának, hogy az üzleti életben önállóan, politikai háttér nélkül is sikeres legyen, saját jogán, tudásának, tehetségének köszönhetően. Nem tudjuk, hogy alakul a cég sorsa, de az biztos, hogy a kft. másik tulajdonosa Tajnafői Zita,

2020. januárjában a Paks II. Zrt. törzskari igazgatóságának koordinációs szakértője, 2012-ben pedig a Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezetője volt.

Tajnafői egyetlen gazdasági érdekeltsége az Orbán Sárával közös cég, amelynek székhelye ugyanott van, hol Orbán Ráhel férjének, Tiborcz Istvánnak is székelnek a cégei, Szokira Tamás pedig korábban Navracsics Tibor EU-biztos munkatársa volt.

A cégről és Orbán Sáráról és cégéről a következőkben a magánéletet tiszteletben tartva nem kívánunk hírt adni mindaddig, amíg a munkájukat feddhetetlenül, korrupció és közbeszerzési visszaélések nélkül végzik.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!