Visszanyalt a fagyi Orbánnak: ezt sosem fogja tudni visszaszívni

Orbán Viktor 15 évvel ezelőtt, a Fidesz 19. születésnapján elmondott gondolatait idézi Hadházy Ákos egy friss Facebook-bejegyzésben:

  • Nem kellene megengedniük az utánunk következő fiataloknak, hogy miután mi a szovjet rendszer legvidámabb barakkja sorsától megszabadultunk, most a Gazprom legvidámabb barakkjává tegyék Magyarországot.
  • Ne engedjék,hogy a demokráciából demokrácia nélküli többpártrendszer legyen. Lehet, hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik, a demokráciát pedig nem lehet felülről irányítani, hanem csak az emberek szívéből nőhet ki.
  • Mi az ajtót a nyugatnak kinyitottuk, az oroszoknak, a Szovjetuniónak és a kommunizmusnak meg ajtót mutattunk, és azt üzenjünk a jövőnek, hogy ne engedjék, hogy visszamásszanak az ablakon.

Videón is visszanézhetőek a mondatok:

Hadházy Orbán szavait úgy értékelte: a miniszterelnök 15 évvel ezelőtti üzenete a legjobb példája annak, miért kell most aláírnia mindenkinek a kommunista Fudan egyetem elleni népszavazási ívet.

A Fudan elleni népszavazás csak egy nagy botrányt tud helyre tenni a sok közül, de szimbolikus jelentősége van annak, hogy összeszedjük az aláírásokat. Megüzenjük most mi Orbánnak, hogy – ellentétben vele – a magyarok komolyan gondolják, hogy a Nyugathoz tartozunk, és nem akarunk az ablakon visszamászó kommunistákat és keleti diktatúrákat. Sok üzenetet kapok, hogy hol lehet aláírni. Minél többen gyűjtik, annál több helyen lehet ezt megtenni – akik gyűjteni szeretnének, jelentkezzenek a körzet országgyűlési képviselőjénél, vagy pártok helyi képviselőinél akkor is, ha nem tartoznak egyik párthoz sem. ÜZENJÜNK MOST MI ORBÁNNAK!

– zárta a posztot a független képviselő.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!