Tarlós István újra az ellenzéket támadja: Az összefogás egy hatalomzabrálási humbug

A Telex szemlézte Tarlós István Magyar Nemzetnek adott interjúját, melyben a keserűségtől túlfűtött volt főpolgármester olyan bölcsességeket osztott meg, mint:

  • “Az ellenzéki összefogás egy hatalomzabrálási humbug, ahogy már az előválasztás is az volt.”
  • “Gyanúsan túlhangsúlyozza és egyre kevésbé hihető Márki-Zay Péter kereszténysége.”
  • “Márki-Zay hatalmi vágyától vezérelve már a tüzet a vízzel is házasítaná.”
  • “Az ellenzéki csapat kormányzóképességet nemigen mutat – hacsak Márki-Zay Péter vagy Jakab Péter dühkitöréseit nem tekintjük annak –, és inkább úgy tűnik, mintha csak egzaltált hatalomvágy motiválná őket.”
  • “Márki-Zay támadja a rezsicsökkentést is – vagyis úgy tűnik, elszabadítaná az energiaárakat –, valamint a 13. havi nyugdíjat, amelyek legnagyobb nyertese épp a lakosság. Karácsony Gergelyhez hasonlóan Márki-Zay is nyíltan pártolja a nyugati felfogású bevándorláspolitikát és a radikális LMBTQ-törekvéseket.”
  • “Karácsony érthetetlen módon lépett vissza Márki-Zay javára. Bár hasonló voksolások során előfordulhatnak visszalépések, de Karácsony ezt kelletlen és erőltetett indokkal tette meg.”
  • “Hogy az ellenzék (…) mit tervez, azt nem is igen titkolja. Úgy tűnik, hogy a divatos nyugat-európai minták szolgai átvételét. Képet kaphatunk arról, hogy mire készülhet a baloldali „összefogás”, ha megnézzük, mi történik jelenleg is a végtelennek tűnő, beláthatatlan migráció kezelésének ügyé­ben vagy a genderizmus nyomulásának kérdésében Skandináviában, a Benelux államokban vagy Németországban.”
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!