Márki-Zay: itt a bizonyíték, hogy a Fidesz a választások elcsalására készül!

Fotó: Népszava

A Fidesz gőzerővel készül a választások elcsalására – állítja Márki-Zay Péter. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint ezt egy most kiszivárgott hangfelvétel bizonyítja.

Márki-Zay Péter a Facebook oldalán azt írja: Orbán Viktor bármilyen eszközzel meg akarja tartani a hatalmát, ezt bizonyítja az a Népszava által nyilvánosságra hozott hangfelvétel, amelyen – ahogy azt mi is megírtuk – Sztojka Attila romaügyi kormánybiztosa az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) képviselőinek támogatásokat ígért „politikai és szakmai teljesítményért” cserébe. Márki-Zay Péter szerint mindez azt igazolja, hogy

a Fidesz gőzerővel készül a választások elcsalására.

Az ellenzéki politikus úgy véli: az, hogy a kormánybiztos azt ígérte a cigány vezetőknek, hogy „még fog hozni lehetőségeket, ebben ne legyen kétségük”,  már önmagában is súlyos korrupció, vélhetően a választások elcsalásának, befolyásolásának szándékával.

Ugyanakkor Sztojka a találkozón arról is beszélt, hogy BM-esként „mindenkiről tudok sok mindent, azt is tudom, hogy mikor beszélt kivel, meg hogyan.”

Márki-Zay Péter szerint

így működik, amikor egy maffiaállam maffiamódszerekkel közelít a magyar cigányság felé.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje azt írja: számára ebből az derült ki, hogy nem csak az ellenzéket, de

saját embereiket is lehallgatja ez a „gátlástalan, gonosz hatalom”.

Márki-Zay szerint Orbán Viktor kíméletlenül mozgósít, minden legális és illegális eszközt bevet, nem érdekli, hogy mibe kerül, de meg akarja tartani a hatalmát. Bejegyzését azonban azzal zárja, hogy „Mi többen vagyunk. Mi tisztességesek vagyunk. Nekünk van tervünk Magyarország felemelésére. Ezért győznünk kell!”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!