Vállalhatatlan mondatok: ilyen lesz az új köztársasági elnök

Mindenki megdöbbent, amikor Orbán Viktor bejelentette, hogy Novák Katalint jelöli a megüresedő köztársasági elnöki posztra. Novákkal nem az a legnagyobb baj, hogy OV’22 és Fidesz feliratú fülbevalókkal szeret pózolni, kifejezve ranongását Orbán iránt, hanem az, amit nem mutat, amit el akar titkolni.

A leendő köztársasági elnök gondolkodásmódjáról sokat elárulnak azok a blog bejegyzések, amelyeket még 2010-ben írt, Németországi tartózkodásuk idején, mely alatt a férje a European Central Bank-nál dolgozott Frankfurtban. A már akkor is bevallottan magas életszínvonalukról írta, 2010 októberében, hoyg “én hálás vagyok a sorsnak, hogy nem a kényszer üldöz el itthonról,

hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből.

Na persze azóta nagyot változott a világ, ma már nem röhejes sem az ápolók, sem a pedagógusok jövedelme, hiszen Orbán Viktor országépító munkájának hála, ma már mindenki a kabrióval jár, szaunázgat otthon és semmi más dolga nincs, mint a gyerekek nevelése, mint anno Novák Katalinnak. “Más dolgom sem volt, csak a három gyereket kellett igazgatnom, nevelgetnem, órák hosszat játszottunk, délután piknikeztünk az óriási kertben, aztán levittem őket bokszedzésre, este pedig lementünk a szaunába, úsztunk egyet vagy begyújtottunk a kandallóba, és néztük a fantasztikus tájat. Volt két autónk, István kabrióval járt.”

Félreértés ne essék, nem ítéljük el azokat, akik tehetségük, munkájuk netán jó szerencséjüknek köszönhetően jó módban élnek. Még azt is elnézzük nekik, ha sajnálóan lenézik a melósokat, lekük rajta, de

mindez megbocsájthatatlan egy köztársasági elnöknél!

Novák Katalinról pedig egyre inkább az bizonyosodik be, hogy bizon ytúl nagy neki ez a kabát! Novák eddigi képmutatásáról pedig itt írtunk:

Gyalázatos hazugságon kapták Novák Katalint – egy fokkal sem különb mint Szájer

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!