Orbán veri a fejét a falba – Elhamarkodott kijelentést tett, ami most visszaüthet!

Komoly hibát követett el Orbán Viktor, mikor a Kossuth Rádióban arról beszélt, hogy a védekezés sikerét Magyarország emberéletekben méri, eszerint pedig az ország sajnálatos módon elbukott!

Kiugróan magas, összesen harmincezer halálos áldozata volt 2021-ben Magyarországon a koronavírus-járványnak, mely a háromszorosa a 2020-as adatoknak. Az RTL Híradó pedig kiszámolta:

tavaly 18 percenként halt bele valaki Magyarországon a vírus szövődményeibe.

A Híradó hozzátette továbbá azt is, hogy a kormány által korábban laborként aposztrofált Ausztriában negyed ennyien, nagyjából 7500-an vesztették életüket a koronavírus szövődményei miatt.

Ehhez az is hozzájárulhatott, hogy ott jelentősen többet teszteltek. Míg idehaza három emberből kettőt teszteltek egy alkalommal, addig Ausztriában egy emberen nagyjából 13-szor végeztek hasonló tesztet.

A felelősséget pedig a kormánynak kéne vállalnia, hiszen ők hozzák meg a járványügyi intézkedéseket. Erről a miniszterelnöknek is hasonló véleménye volt korábban, mikor arról beszélt, hogy “minden döntést a kormánynak kell meghoznia, következésképpen a felelősséget is a kormánynak kell viselnie, leginkább persze nekem. Ezt én vállalom is természetesen, mégiscsak ez a dolgom, mondhatnám, ezért kapom a fizetésemet.”

Kíváncsian várjuk, mikor következik be a kormányfő által ígérgetett felelősségvállalás.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!