Hatalmas a baj – Kiderült, hogy mekkora államadósságot hozott össze az Orbán-kormány!

Elképesztő kihívás elé néz a következő kormány, még akkor is, ha újra a Fidesz-KDNP nyerné a választásokat, hiszen az államadósságot már ők sem fogják tudni rejtegetni a választóik előtt.

Szembe kell nézniük majd azzal az ország vezetőinek, hogy soha nem látott módon herdálta el a pénzt az Orbán-kormány az elmúlt 12 évben. Ez pedig meglátszik az államadósságon, mely brutális mértékeket öltött!

A 2010-es viszonylathoz képest a Fidesz-kormány úgy duplázta meg az államadósságot, hogy közben eltapsoltak 2700 milliárd forintnyi nyugdíjmegtakarítását,

ráadásul több ezer milliárd forintnyi uniós pénz veszett el a süllyesztőben, a magyar embereket pedig a világ egyik legmagasabb áfájával sarcolják.

Míg az Orbán-kormány 2010-es hatalomra kerülésekor az államadósság nem érte el a 20 ezer milliárdot, addig ez a szám 12 év rossz kormányzásának köszönhetően bőven megduplázódott,

így jelenleg már 40 ezer milliárd forint felett van az államadósság!

Ez rányomja a bélyegét a mindennapokra, az ország nem képes megteremteni egy olyan stabil gazdaságot, ahol az árak nem emelkednek folyamatosan és nem vesztik értékét a bérek és nyugdíjak. Sajnos a Fidesz egy olyan világot teremtett, ahol csak a kiváltságos 1 százalék képes jól élni, míg a többség egyre rosszabb körülmények közé sodródik.

A jelenlegi kormányszlogen ezek tudatában ténylegesen úgy hangozna, hogy Magyarország nem előre, hanem hátra felé megy!

A megoldást pedig csak a kormányváltás jelentheti, mivel Orbánék maximum tovább növelnék az államadósságot, nem pedig annak csökkentésén küzdenének, mint ahogy azt az elmúlt 12 évben is tették.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!