Épphogy elkezdődött az újév, máris újabb giga-Békemenettel riogat a Fidesz

Március 15-én, a parlamenti választások előtti kampányhajrában újra Békemenet lesz Budapesten, ahová csaknem 700 ezer embert várnak

– szúrta ki a 444 Csizmadia László főszervező újévi köszöntőjét. Csizmadia szerint az újabb akcióval “Brüsszel felé bizonyítani kell, itthon pedig meg kell mutatnunk az erőnket”.

Alig pár hónappal a tavaly október 23-i Békemenet után, idén március 15-ére újabb hasonló, vonulást hirdet a kormányközeli Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

Csizmadia szerint a március 15-i Békementen – amelyet tehát a parlamenti választás kampányhajrájára időzítenek – az a cél, hogy kétszer annyian legyenek az utcán, mint a tavaly őszin, amikor is a finálén szerinte 340 ezer fős tömeg hallgatta Orbán Viktort az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében. (Természetesen közel sem voltak ennyien, a legtöbb becslés szerint még a százezret sem érte el a számuk.)

Minden normalitással bíró magyar embernek arra kell törekednie, hogy a szomszédja és a szomszédjának a szomszédja is lássa, hogy mi történik Magyarországon

– magyarázta Csizmadia, miért van szerinte szükség az újabb fideszes dzsemborira.

A köszöntő videón:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!