Az ördög ügyvédje elárulta, mikor teszi közzé Vargáról az állítólagos felvételeket

Miniszter Asszony, Kedves Judit!
Értem én, hogy a Fideszben nyomást gyakoroltak Önre, hogy reagáljon, azonban pont ezzel ad a felvételek közléséig is nagy nyilvánosságot az ügynek.
Beszédes, hogy még a kormányellenes sajtó egy része által is gyáva módon agyonhallgatott posztjaimra egy miniszter reagálni kénytelen.

Szakmabeliként pedig egy kicsit többet vártam Öntől. Mióta alkalmas a becsület csorbítására annak állítása, hogy egy nő a lányokat is szereti?
Talán kérdezze meg erről legközelebb N. Tünde barátnőjét, aki ugyebár szintén szakmabeli 😏

A Völner-ügy Önre is vonatkozó anyagai pedig szintén nem fognak titokban maradni a választásokig

– írta legfrissebb posztjában az ördög ügyvédje, hozzátéve, hogy a konkrétumokat a választások előtti “legmegfelelőbb ütemezésben fogja közzétenni”.

Mint ismert: a Borkai-botrányról elsőként kitálaló blog szerzője tegnap azt állította, hogy felvételei vannak Varga Juditról, melyek bizonyítják, hogy a miniszter keresztény családanya létére a nőkhöz is vonzódik, valamint hogy köze volt egykori helyettese, Völner Pál korrupciós ügyéhez. Később egy újabb posztban két nőt is megnevezett (a vezetéknevüknek csak az első betűjét említve), akik állítása szerint szexuális viszonyba kerültek a Fidesz politikusával.

Varga a Facebook-oldalán reagált a vádakra. Mint fogalmazott:

A bejegyzésekben nőként és családanyaként is próbálnak valótlan állításokkal nyilvánosan megalázni. (…) A baloldal akkora bajban van, hogy sem a karácsony, sem a családok, sem a nők nem jelentenek semmilyen akadályt, ha mocskolódásról vagy lejáratásról van szó

– írta, kiemelve, hogy az állítások valótlan volta miatt ismeretlen tettes ellen rágalmazás vétsége miatt feljelentést tesz.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!