Drasztikus lépést tettek a kínaiak, döbbenten állunk az indok előtt!

Egy szerelmes pillantás. Fotó: MTI

Köztudott, hogy a kínai Vuhan tartományból indult el a világon a koronavírus járvány, amely a mai napig tart. Azonban tavaly tavaszra Kína mintha kiheverte volna az egész cirkuszt, és eltűnt volna a járvány. Ez sokaknál gyanús lehet, pedig az ok ennél sokkal egyszerűbb.

Természetesen beindultak az összeesküvés-elméletek, vajon mi is történhetett igazából, és miért is úszta meg Kína a mostani hullámokat. A legnépszerűbb elmélet szerint -amire semmi bizonyíték nincs- a vírust egy laborban hozták létre, és Kína a világ többi része elleni biológiai fegyvernek használja. Erre a legjobb bizonyíték, hogy Kínában nincs is járvány, mondják az elmélet hívői. Azonban ha elkezdjük felkutatni a fellelhető forrásokat, amik sokszor a Kínai Kommunista Párt által módosított és szépített adatokat tartalmazza, akkor egy másik kép is kirajzolódik előttünk.

Például megtuthatjuk, hogy mi is a különbség a kínai és a magyar járványkezelés között. Többek között az, hogy egyik óráról a másikra, az északnyugat-kínai Hszianban mintegy 13 millió embert helyeznek vesztegzár alá, mert felfedeztek egy új járvány-gócpontot. Éjfélkor bejelentették, onnantól kezdve se ki, se be nem lehet közlekedni a városban, a vesztegzár alatt pedig háztartásonként egy ember kétnaponta mehet el vásárolni, a városban működő 3574 iskolát pedig bezárták. Mindezt azért, mert

a teljes lakosságot érintő koronavírus-szűrés során 127 fertőzöttet azonosítottak!

127 fertőzöttet, nem a naponta ennyi jelentett haláleset miatt, nem azért mert ennyien vannak lélegeztetőgépen, nem azért mert ennyivel emelkedett a kórházban ápoltak száma, hanem mert 13 millió emberből 127-et fertőzöttnek találtak! Ha valakinek van még kétsége, hogy vajon a korlátozó intézkedéseknek van-e haszna, és miért is tűnt el a járvány kínából, az gondolkozzon el magyar statisztikai adatokon, a 127 fertőzötthöz viszonyítva.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!