Andy Vajna ezt nem hagyta volna: nagyon leégették Magyarországot, pedig nem lett volna szégyellnivalónk

Andy Vajnára lehet mondani jót is, rosszat is, de ezt nem lehet elvitatni tőle, hogy értett a showbusiness-hez. Utódairól ez nem nagyon mondható el, régen égették le ennyire hazánkat, mint most.

A Miss Universe Hungary jogtulajdonosa 2014-ben Andy Vajna lett, a szervezést felesége, Vajna Tímea kapta meg, futott is a szekér jódarabig, de most Panyik Gábor jogtulajdonos  akkora pofont adott az országimázsnak, amit nagyon nem érdemelttünk meg. A napokban rendezték meg Izraelben a 70. Miss Universe szépségversenyt, ami természetesen ebben a körben ismertséget, elismertséget hozhat a szereplőknek és ezáltal az őket képviselő országoknak.

A showműsor egy pontján nemzeti viseletben, vagy az országuk által inspirált ruhában kellett felvonulniuk a szereplőknek, a szervezők pedig ki is tettek magukért, nem csak egyszerűen szép ruhákat, de szinte már festménykompozíciókat láthattunk a színpadon. Izgalommal telve vártuk a magyar fellépőt, tippeink között a kalocsai vagy matyó népviseleti motívumokat felvonultató ruhát vártunk, ám helyette

egy 10 ezer forintos tucat ruhadarabot adtak a hölgyre,

amit bárki megvehet a Zara-ban! Pedig ezeken az eseményeken, a hazai divattervezők, divatcégek egyedi tervezésű ruháikkal szoktak megjelenni. Az igénytelenség csúcsa pedig az volt, hogy a kezébe nyomtak egy nemzetiszínű lobogót, ami a múanyag rúddal együtt kerülhetett még ugyanannyiba, csakhogy tudjuk, magyar versenyzőről van szó. Ezt azonban nem érdemelte meg Jázmin Viktória sem, aki hazánkat képviselte, és az ország sem. Úgy látszik, kishazánkban sikerül mindent elszúrni, amiből lehetne egy kis siker kovácsolni, legyen szó akár fociról, akár szépségversenyről. Ha kíváncsi rá, a többi versenyző milyen csodákban lépett fel, akkor ezen az oldalon gyönyörködhet:

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!