Hihetetlenül terjed: Orbánnak írt levél tarolta le a netet – sokan éreznek ugyanúgy, mit a levél írója!

Orban Viktor Olvas A Parlamentben

Egy nyílt levelet szeretnénk megosztani, amelyre a Facebookon akadtunk rá. Felhívjuk a figyelmet, hogy a levél tartalma nem mindenben egyezik meg szerkesztőségünk álláspontjával, ám mondandójával sokan egyetértenek, sokan éreznek hasonlóan. Ennek ellenére, kérünk mindenkit, oltassa be magát, mert csak ez vezethet a járvány megszűnéséhez!

Kedves Viktor!

Most volt elég.

Eddig megtettem mindent amit kértetek, de most elegem lett.

Amikor azt mondtátok, hogy a maszkviselés káros az egészségeseknek, elhittem, és nem hordtam.

Amikor azt mondtátok, hogy a maszknál nincs hatékonyabb eszköz, azt is elhittem és hordtam a maszkot, nem azért, mert kötelezővé tettétek, hanem mert fontos a családom egészsége.

Amikor azt mondtátok, hogy karanténban kell  maradni, mert úgy biztonságos, akkor karanténba mentem, mert hittem nektek, és óvni akartam a családom. Azt is elhittem, hogy a stadionokban majd nem fog terjedni a vírus, ezért nem is dühöngtem, hogy vannak, akiknek egy focimeccs fontosabb, mint az egészségünk.

Amikor azt mondtátok, hogy oltassuk be magunkat, mert az oltás megakadályozza a vírus terjedését, elhittem. Azt is elhittem, hogy minden vakcina egyformán véd. Be is oltattam magam és a családom, kinek mi jutott éppen.

Amikor azt mondtátok, hogy nem lesz negyedik hullám, sem most, sem soha, akkor azt is elhittem, és fellélegeztem.

Hittem bennetek, hittem a tudásotokban, hittem a jószándékotokban.

Most elkezdtetek beszélni valami újabb armageddonról, valami omikronról, meg a negyedik után azonnal következő ötödik hullámról, meg harmadik oltásról, meg három havonta következő oltásokról de már nem tudok nektek hinni.

Nem tudok hinni, vagy nem akarok már hinni nektek, magam sem tudom. Elegem lett az összeesküvés elméleteket gyártó, idiótábbnál-idiótább önjelölt szakértőkből és orvosokból, akik azt hiszik, mert fehér köpenyben terjesztik a hülyeséget, nem fogjuk észre venni a 35 ezer halottat.

De elegem lett belőletek is, mert semmivel sem vagytok különbek Orbánnál, minden szemrebbenés nélkül mondjátok a kamerába az ellenkezőjét is a múlt héten kihirdetett “igazságnak”.

Karácsony jön. Eldöntöttem, nem fogok rettegni, és nem hallgatom az össze-vissza dumáitokat, és nem lesem a statisztikáitokat. Élni és ünnepelni fogok a családommal, nyugalomban, boldogságban. Lehet, hogy sokkal szűkebb körben mint eddig, de újra békében.

Egy állampolgár, aki már nem hisz benned

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!