Sokaknak hiányozni fog – népszerű televíziós távozik a képernyőről

Fotó: ATV

Mindenkit váratlanul ért a hír, hogy távozik az ATV-től Simon András, a Csatt és A nap híre című műsorok vezetője. A távozás gyors, utóbbi műsorban ma, pénteken szerepel utoljára.

A hírt megerősítette Simon András is, és az ATV is. A népszerű televíziós műsorvezető közleményében azt írta, hogy egy olyan szakértői, tanácsadói feladatot készül elvállalni, ami összeegyeztethetetlen a hírműsorok kritikus kérdezői szerepével. Az információk szerint Simon András a jövőben

Márki-Zay Péter  ellenzéki miniszterelnök-jelölt mellett fog dolgozni,

ám azt még nem lehet tudni, hogy pontosan mi is lesz a feladata. “Az ATV-be érkezésem előtt is szervezeti kommunikációt irányítottam, ez most is így lesz” – írja Simon, így valószínűsíthető, hogy az ellenzéki kampányban lesz jelentős feladata a miniszterelnök-jelölt mellett. Sokunknak fog hiányozni a képernyőről a személye, de reméljük, hogy a kampányban sokat találkozhatunk vele még, és most már nem csak az ATV műsoraiban! Alább olvasható az ATV közleménye:

“Simon András olyan szakmai felkérést készül elfogadni, ami mellett nem tud eleget tenni televíziós kötelezettségének, ezért távozik az ATV-től. Az elmúlt kilenc évben a televízió egyik meghatározó arca lett, több kiemelkedő nézettségű műsort vezetett.

‘Egy olyan szakértői, tanácsadói feladatot készülök elvállalni, ami összeegyeztethetetlen a hírműsorok kritikus kérdezői szerepével. Az ATV-be érkezésem előtt is szervezeti kommunikációt irányítottam, ez most is így lesz. Jó időszaktól viszont nem jó elbúcsúzni. Hálás vagyok az ATV vezetésének és remek közösségének az együtt töltött csaknem kilenc év feladataiért, a televízió nézőinek pedig a megtapasztalt szeretetért és a megtisztelő figyelemért’ – fogalmazott Simon András.

‘Köszönettel tartozunk Simon András kiváló munkájáért és sokszor bizonyított kollegiális hozzáállásáért! Mindig számíthattunk rá, profin és elegánsan kezelte a nehéz pillanatokat is. Az intézmény nevében sok sikert kívánunk további munkájához’ – búcsúzott a csatorna vezérigazgatója, Németh S. Szilárd.

A Csatt című műsort hétfőtől Rónai Egon vezeti. A Nap Híre műsorvezetője Krug Emília mellett Lampé Ágnes lesz.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!