Leghűségesebb minisztere buktatta le Orbánt – csak cirkusz az egész

Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI/MTVA

Érteni véljük, hogy vajon miért is van bűntudata a Fidesznek a gyermekvédelemmel kapcsolatban. A sajtón sorban söpörtek végig a pedofil, fideszes érintettekről szóló botrányok, ám a méltó büntetések elmaradtak. A legismertebb Kaleta Gábor egykori nagykövet ügye volt, aki némi pénzbüntetéssel úszta meg a 19 ezer pedofil fotót.

A Fideszben érezték a bajt, amit a sorban kirobbanó botrányok okoztak, erre csak rátett egy lapáttal Szájer József ereszcsatornás története. A Fideszben megszületett a döntés: gyermekvédelmi törvényre van szükség, elterelve a figyelmet a fideszes pedofil botrányokról. Pedig nem kellett volna itt semmiféle módosítás, egyszerűen a hatályos jogszabályok alapján hűvösre kellett volna tenni Kaletát és a többi hozzá hasonlót, nem pedig a TEK-kel kimenteni Dél-Amerikából.

Ehelyett megszületett az a gyalázatos törvény, amely egyenlőség jelet tesz a homoszexuálisok és a pedofilok közé, nem kis nemzetközi felháborodást okozva. Az ellenzék őszi, előválasztási sikerét látva a kormány rátett még egy lapáttal, és gyorsan átvert egy népszavazást is a kérdésben. Ám azt, hogy az egésznek semmi értelme nincs, azt Gulyás Gergely árulta el a kormányinfón. Ugyanis,

a népszavazás nem fog semmilyen törvénymódosítást jelenteni!

Abban az esetben sem, ha érvényes lesz, hiszen azok a törvények már megszülettek, amikre a feltett kérdések vonatkoznak! Tehát, semmi másról nem szól az egész, mint figyelemelterelésről a kormány utolsó rablási akcióiról. Ha valamit tenni akartak volna, akkor azt megtehették eddig is, Kaleta tisztára mosása helyett.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!