Jakab nem kímélte Orbánt az elborult interjúja után: Ez az ember nem százas

Nem Tóth Bertalan, az MSZP elnöke volt az egyetlen, aki keresetlen szavakkal reagált Orbán Viktor péntek reggeli, még a szokásosnál is elborultabb péntek reggeli Kossuth rádiós interjújára, Jakab Péter, a Jobbik elnöke is így tett. Jakab Facebook-oldalán azt írta:

Orbán ma arról beszélt a rádióban, hogy az óvodások nálunk azért nem akarnak nemi átalakító műtétet, mert tiltja a törvény. És azért kell népszavazást tartani ebben a kérdésben, hogy megvédjük ezt a törvényt. Ezek szerint az óvodásoktól, akik úgy tűnik, Brüsszellel szövetkeztek, hogy átalakíthassák a nemüket. Kész. Ez az ember tényleg nem százas.

Mint ismert: Orbán Nagy Katalin kérdésére, miszerint az ellenzék szerint nincs LMBTQ-probléma Magyarországon, mert nálunk az óvodások “még” nem akarnak a szülő beleegyezése nélkül nemet váltani, azzal reagált, hogy azért nem, mert “nálunk azt törvény tiltja”. Hogy akkor mi szükség van egyáltalán a népszavazásra, azzal magyarázta a miniszterelnök, hogy meg kell védeni a törvényt, mert Brüsszel a jogállamisági mechanizmussal épp azt támadja (erről természetesen szó sincs – a szerk).

A jelenlegi kormány nem akarja beengedni az LMBTQ-aktivistákat az iskolába, nem vehető rá a gyermekvédelmi törvény hatályon kívül helyezésére, ellenzi a bevándorlást, nem engedi el az energiaárakat, márpedig Brüsszel olyan kormányt akar Magyarországon, amelyik csak annyit mond Brüsszelnek, hogy jawohl

– magyarázta Orbán.

A Jobbik elnöke szerint sok mindentől meg kellene védeni a gyermekeinket, ami valóban veszélyezteti őket, legyen szó szegénységről, elvándorlásról, lakhatási válságról, vagy épp az oktatás szétveréséről.

Nemi átalakító műtétről gyanítom, korábban nem is hallottak. Most már igen, hisz Orbánnak köszönhetően a legapróbb faluba is eljutott a hír, hogy ilyen is van. És kb. senkit sem érdekel

– fogalmazott a posztban Jakab, aki szerint a szegénység, a drágulás, a 27 százalékos áfa, a 480-as benzin, az elértéktelenedő forint már annál inkább érdekli az embereket. Ezzel viszont Orbánnak úgy tűnik, nincs dolga.

Ezzel majd nekünk lesz jövőre. Úgy fogják hívni, hogy kormányzás. Ami most van, köszönőviszonyban sincs ezzel

– zárta sorait a Jobbik elnöke.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!