Megvalósult Orbán rémálma – Fellázadtak ellene a fideszes polgármesterek!

Orban ideges őrjöng

A kormány túlfeszítette a húrt, a városok kivéreztetése már a fideszes polgármestereknek sem tetszik így azok összefogtak az ellenzékkel!

Az Önkormányzatok Szövetsége maga mögé állította az ellenzéki és kormánypárti polgármestereket annak érdekében, hogy jövőre a városoknál maradhasson az iparűzési adó – közölte Csőzik László, Érd polgármestere a Spirit Fm Aktuál című reggeli műsorában az atv.hu közlése szerint.

Csőzik kijelentette:

“az ellenzéki polgármesterek által összeállított követeléslistát végül megszavazták a fideszesek is, tehát egyhangúan fordul a kormányhoz valamennyi vidéki nagyvárosi polgármester,

és kéri azt, hogy ezeket a kieső bevételeket támogatásokkal pótolja a magyar kormány a helyi önkormányzatoknak”.

Ezzel a rendkívüli összefogással a polgármester szerint már komoly esélyük van arra, hogy a kormánytól minden városvezetés kapni fog majd kompenzációt az elvonások után, valamint bízik benne, hogy tartós lesz a szövetség ami végül eredményre vezet.

Az összefogás okaként Csőzik kiemelte, hogy a probléma nem csak az ellenzéki városokban van jelen, hanem mindenkit egyaránt érint. Ha több milliárd forintnyi iparűzési adót von el a kormány egy önkormányzattól, az a fideszesnél és az ellenzékinél is kiesik.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!