Márki-Zay: Gattyán indulása a Fidesz érdeke, meg akarják osztani az ellenzéket

Márki-Zay Pétert az RTL Híradó kérdezte Gattyán György indulásáról. Mint ismert: a pornómilliárdos a napokban jelentette be, hogy elindul a választáson, mind a 106 körzetben jelöltet állít, mozgalmát pedig párttá szervezi.

Lehet, hogy Gattyán György őszintén hisz a harmadik út lehetőségében, de az is lehet, hogy ezek mögött a kezdeményezések mögött a Fidesz áll. Mindenkit arra biztatok, hogy aki a kormány leváltásában érdekelt, az mindenképpen a közös ellenzéki listára és a közös ellenzéki jelöltre szavazzon

– nyilatkozta a RTL-nek Márki-Zay.

A miniszterelnök-jelölt szerint nyilvánvaló, hogy a szavazatok megosztása a Fidesz érdeke, ezért minden ellenzéki szavazót arra kért, hogy a közös ellenzéki jelölteket támogassák, ne a Mi Hazánk Mozgalmat, ne a Kutyapártot, és ne Gattyán Györgyöt. Márki-Zay szerint

aki az ellenzéki előválasztás után jelentkezik, mindenféle legitimitás és múlt nélkül, az óhatatlan, hogy az ellenzéki szavazók megosztására törekszik.

Reményét fejezte ki ugyanakkor, hogy visszafelé fog elsülni a dolog, és Gattyán indulása a fideszes szavazókat fogja megosztani.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!