Fideszes perverzió: elképesztő, mit ad a gyerekek fotóiért a polgármester!

Győr fideszes polgármestere kisgyerekek között - Fotó: Facebook

Győrben csúcsra járatják a politikai pedofíliát: a fideszes polgármester csak azoknak a gyerekeknek ad városi emlékérmet, akiknek a szülei hozzájárulnak ahhoz, hogy csemetéjük fotóját a győri önkormányzat korlátlanul felhasználhassa.

A 30 ezer darab emlékérmet abból az alkalomból adja a város minden, húsz évesnél nem idősebb fiatalnak, hogy Győr 750 éve kapott városi jogokat. A hivatalos magyarázat szerint ezzel az akcióval a helyi fiatalok lokálpatriotizmusát erősítenék, ám az emlékérme igénylésére létrehozott gyor750erme.hu oldalon hamar kiderül:

csak azok a fiatalok kaphatnak emlékérmet, akiknek a fotóit a fideszes polgármester által vezetett hivatal felhasználhatja!

Az oldalról ugyanis addig nem lehet továbblépni, amíg a szülők hozzá nem járulnak ahhoz, hogy a gyerekeikről készült képeket mindenféle korlátozás nélkül felhasználhassa Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata. Az októberi érmeátadásról készült képeket Dézsi Csaba András polgármester már meg is osztotta a saját, politikusi oldalán. A győri ugytudjuk.hu szerint nem ez az első eset, hogy a győri polgármester politikai pedofíliára vetemedik. Tavaly decemberben

a városházi dolgozók gyermekei olyan Mikulás-csomagot kaptak, amelyen a fideszes polgármester képe volt.

Idén szeptemberben pedig Dézsi Csaba András személyesen ment be átadni a város által az elsősöknek biztosított füzetcsomagot, amelyben olyan vonalzók voltak, amelyek a polgármester saját gyerekkönyv-márkáját reklámozták.

Úgy tűnik, Győr a politikai pedofília központja, mivel korábban hasonló eset miatt már két helyi fideszes politikust is megbüntettek.

A posztjáról szexbotrány miatt lemondott Borkai Zsolt polgármestert és egy győrszentiváni fideszes képviselőt egyenként 345 ezer forintos pénzbüntetésre ítélt a bíróság, mivel kiskorúakat szerepeltettek a kampányukban. A mostani fideszes polgármester legközelebb november 25-én ad át ismét emlékérmeket – természetesen csak azoknak a gyerekeknek, akiknek a fotóit az általa vezetett hivatal felhasználhatja.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!