Orbánék összehozták – Európa sereghajtói lettünk!

Volt idő, amikor a magyarokat megfizették a munkájukért, még a minimálbérért dolgozókat is, mára azonban sokat változott a helyzet.

Orbánéknak sikerült a rossz kormányzásukkal, a magyar dolgozók lebecsülésével elérni, hogy ahogyan számos más mutatóban, úgy a minimálbér mértékében is sereghajtóvá tették hazánkat!

Jövőre a horvátoknál a forintra átszámított minimálbér eléri majd a 228.000-et, a szlovákoknál a 227.000-et, a lengyeleknél a 224.000-et, míg a cseheknél a 212.000-et. Magyarországon azonban csak bruttó 200.000 forinttal lehet számolni,

tehát sokezer magyarnak nettó 133 ezer forintból kell kijönnie az elszabadult infláció mellett.

Az MSZP közösségi oldalán közzétett bejegyzésében kiemeli, hogy míg korábban Magyarország volt a térség éllovasa, mintaországa hosszú időn keresztül, addig az Orbán-kormány uralkodása alatt az utolsó helyre zuhant. Szinte mindenben az utolsó helyre vitte az országot a magát nemzetinek mondó Fidesz, kivéve a korrupció és az áfa, hiszen ezekben Európa bajnokok.

Az ellenzéki párt szerint tisztességes bérekre, méltányos és igazságos nyugdíjakra, adómentes minimálbérre, az alapélelmiszereknél áfacsökkentésre, biztonságos megélhetésre van szükség, melyet az elmúlt évek tanulsága szerint, az Orbán-kormány képtelen megteremteni, így az egyetlen megoldás a kormányváltás!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!