Követték és megfigyelték – kitálalt a Fidesz által lehallgatott üzletember!

Varga

Nem csak lehallgatták, hanem még követték is Varga Zoltánt, a 24.hu portált is kiadó Central Médiacsoport tulajdonosát. Az üzletember minderről a Forbes magazinnak adott interjújában tálalt ki.

Amióta Kósa Lajos bevallotta, mindenki tudja, hogy a Fidesz-kormány megvette és használja a Pegasus nevű izraeli kémprogramot. Most megszólalt Varga Zoltán, akinek a telefonszáma szerepelt a megfigyelt személyek listáján. A médiavállalkozó állítja:

tudta, hogy nem csak lehallgatják, hanem követik is.

Mint mondta, nem kommunikál máshogy, mert őt már korábban is lehallgtatták. Csupán az lepte meg, hogy a Pegasussal, ezzel az új technológiával figyelték. „De régebben is kaptam már jelzéseket, saját magam is megnézettem bizonyos rendszereken az eszközeimet, ezért tudtam, hogy lehallgatnak és követnek.” Arra a kérdésre, hogy továbbra is kap-e ajánlatokat a cégére, az üzletember azt válaszolta: az elmúlt fél évben már nem volt ilyen megkeresés, de előtte „sokat és intenzíven” próbálkoztak.

Az érdeklődők csak kormányzati oldalról jöttek, vagy olyan emberek voltak, akik a kormányzattal üzletelnek.

Varga szerint sok olyan vevő van, aki egyébként kedveskedni akar a kormányzatnak, és adott esetben megvenne valamit, hogy jó fiú legyen, de ezeket nagyjából ismeri. „Én most már nagyon sok éve mondom, hogy a Central nem eladó. Szerintem ez mostanra már átment. Nagyon sok olyan beszélgetésen vagyok túl, ahol gyakorlatilag a tizedik perc után fölálltam és azt mondtam, hogy nincs miről beszélni. Itt nincs eladó termék.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!