Ez sem jött be a Fidesznek – Újabb hazugságukat cáfolták meg!

A kormány és fizetett propagandistái az elmúlt hetekben elárasztották a médiafelületeket azzal a hazug kampányszöveggel, hogy az ellenzéki pártok hatalomra kerülésüket követően eltörölnék a rezsicsökkentést!

Ez azonban nem igaz!

Tóth Bertalan a Népszavában közölt írásában kifejtette, hogy ilyen kijelentést sem az ellenzéki pártok, sem pedig Márki-Zay Péter nem tett!
Hiába harsogja ezt a kormánymédia folyamatosan, a hazugság attól még nem lesz igazság, ha sokat ismétlik.

Az is hazugság, hogy az új kormány majd eltörölné a lakossági hatósági árakat. Tóth azonban ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy a „rezsicsökkentett” árakkal a Fidesz és érdekköre több mint 100 milliárd forintos nagyságrendben nyerészkedett az embereken, mert a földgáz és az áram nagykereskedelmi ára az elmúlt 6 évben akár 40-50 százalékkal is alacsonyabb volt a számlában fizetett árnál.

Tehát nem a „baloldal” fizettetett indokolatlan összegeket az emberekkel az energiáért, hanem a Fidesz!

A közös ellenzéki összefogás célja nem a rezsicsökkentés eltörlése, vagy a magas árakon való nyerészkedés, mint ahogy azt az Orbán-kormány tette az elmúlt években, hanem a szegénység felszámolása.

“Fel kell számolni a mélyszegénységet, a dolgozói szegénységet, a nyugdíjas szegénységet, vagy éppen az energiaszegénységet és a lakhatási szegénységet. Ehhez van szükség arra az esélyteremtő államra, amelynek a programját letettük a demokrata választási szövetség pártjainak asztalára. Adómentes minimálbérrel, garantált szociális minimummal, a kisnyugdíjak felzárkóztatásával, bérlakásprogrammal” – írja cikkében Tóth Bertalan, melyet teljes terjedelmében ide kattintva olvashatnak el.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!